Praktisch

Wanneer 

Vrijdag 20 november 2015

Waar 

Kursaal Oostende
Monacoplein - 8400 Oostende
Vlot te bereiken. Routebeschrijving, parking en openbaar vervoer.

Tarieven 
  • Standaardtarief: €260 + BTW (vroegboekkorting t.e.m. 31/10/2015: €220 + BTW)
  • CIB-leden, NAV-leden & BVS-leden: €220 + BTW (vroegboekkorting t.e.m. 31/10/2015: €170 + BTW)
De betaling gebeurt na ontvangst van de factuur. Betaal via de KMO-portefeuille en bespaar 50% (www.kmo-portefeuille.be).
 
Vraag je KMO-portefeuille pas aan na ontvangst van je factuur. Daarop staan de juiste bedragen vermeld die je moet invullen bij je subsidieaanvraag. Let wel: dien je aanvraag binnen de 14 dagen na het congres in. Voor praktische vragen over het betalen met de KMO-portefeuille kan je steeds contact opnemen met Simon T'Jampens: simon.tjampens@cib.be - 09 24 24 982.
Inschrijven 

Online inschrijven kan vanaf 19/10/2015.

Onmiddellijk na inschrijving ontvang je een bevestiging. In deze bevestiging staat de barcode waarmee je toegang krijgt tot het Vastgoedcongres. Print deze bevestiging af en breng ze op 20 november mee. Deze barcode kan je nadien ook vinden op jouw profiel wanneer je inlogt op de website.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 13 november. Wie vóór 1 november inschrijft, geniet van de vroegboekkorting.
Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk.

Sommige workshops zijn snel volzet. Wees er op tijd bij!

BIV-opleidingsuren 

Je deelname aan het Vastgoedcongres is goed voor 4,5 BIV-opleidingsuren. Na afloop van het Vastgoedcongres ontvang je automatisch een aanwezigheidsattest met daarop het aantal gevolgde uren vorming.

Het Vastgoedcongres voldoet als verplichte permanente vorming voor het BIV (KB 27/06/06 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, art. 36).

Voor landmeters-experten: de opleidingen in de vastgoedsector die erkend zijn door het BIV worden ook door de Federale Raad van Landmeters-experten erkend als permanente vorming.

Overnachten 

Boek je hotelkamer, op wandelafstand van Kursaal Oostende, aan een voordelig groepstarief via Oostende Convention Bureau. Gebruik hiervoor de code: CIB2015 (zonder spatie).